+45 75 93 49 50 info@pro-print.dk

ProPrint logo

Virksomheden

Vores historie

ProPrint blev etableret i 2005, som en Broker virksomhed. Hurtigt stod det dog klart at behovet for hurtig levering var stort. Vi omlagde derfor virksomheden til at være et moderne, digital og storformat trykkeri. Vi har siden 2016 også fået offset trykkeri ind, ligesom vi netop har fået en flatbed printer der kan printe på stort set alt.


ProPrint i dag

ProPrint leverer idag tryksager ud af huset til virksomheder over hele Danmark. Vi udfører mange forskellige opgaver, både inde for grafisk design og print. Vi følger produktionen fra start til slut og gør det derved meget lettere for vores kunder.

Kompetencer

Vores primære kompetencer er grafisk arbejde og produktion af tryksager, kopi og print, storformatprint, papkaffekopper, bannere, klistermærker, reklameartikler mm.
Hos ProPrint garanterer vi en seriøs og professionel indstilling til alle henvendelser og ordrer. Du behøver kun at henvende dig et sted, når du skal have lavet tryksager eller marketings materialer.


Vision

Hos ProPrint er vi meget service-minded. Vi vægter vores kunders tilfredshed meget højt og bestræber os på at levere kvalitetsprodukter til skarpe priser. Vi har en vision om konstant at udvikle os, så vi fortsat kan tilbyde vores kunder det bedste.